82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie
 • Duurzame isolatie van topkwaliteit

  Duurzame isolatie van topkwaliteit

  Icynene wordt door steeds meer Europese installateurs beschouwd als het gespoten isolatieschuim met de beste prestaties en kwaliteit.

  9 juni 2014, Brussel, België.

  Uitstekende kwaliteit en prestaties zijn bepalende factoren bij de keuze van gespoten isolatieschuim. Dat zegt Icynene, een internationaal toonaangevend isolatiebedrijf met een Europees netwerk in volle groei.
  De Canadese fabrikant doet deze uitspraak op het moment dat de Europese vraag naar isolatie zonder expansiegas dat schadelijk is voor de gezondheid en de ozonlaag een aanzienlijke groei kent. H2Foam, isolatie met open of gesloten celstructuur, wordt exclusief voor de Europese markt geproduceerd en is verkrijgbaar via een netwerk van erkende installateurs.

  “Elk H2Foam isolatieschuim wordt vervaardigd uit grondstoffen van de hoogste kwaliteit. De vastberadenheid waarmee we hoogwaardige producten op de markt willen brengen, onderscheidt ons van de rest. Al bijna 30 jaar richten we ons op het samengaan van energieprestaties met gezondheid en kwaliteit van de lucht”, aldus Alain Lombard, algemeen directeur van PAN Consulting en aanspreekpunt voor Icynene in West-Europa.
  “Bouwspecialisten krijgen te maken met een waaier aan isolatieproducten, waaronder polyurethaanschuim. Icynene geniet internationale erkenning bij bouwspecialisten in meer dan dertig landen in Europa, Noord-Amerika en Azië. Het bedrijf wordt beschouwd als de fabrikant van kwaliteitsisolatie bij uitstek. Onze installateurs weten dat ze in onze producten investeren op lange termijn, zodat ook hun klanten een uitstekende return on investment kunnen realiseren”, aldus Lombard nog.
  H2Foam Lite, H2Foam Lite Plus en H2Foam Forte zijn de drie types isolatieschuim van Icynene. Ze zijn gezond, bevatten geen expansiegas en hebben een open of gesloten celstructuur. Het zijn duurzame producten die perfect geschikt zijn voor de isolatie van Europese woningen, commerciële gebouwen, biologische landbouwbedrijven en industriële gebouwen.

Icynene België