82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie
 • Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen. We zullen de natuur meer steunen, zoals we in Praag hebben afgesproken.

  Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen. We zullen de natuur meer steunen, zoals we in Praag hebben afgesproken.

  Aan het begin van deze week hielden we opnieuw volgens traditie van het bedrijf een vergadering in ons Europese trainingscentrum in Praag om de activiteiten van het oude jaar te evalueren, om de besten van ons team te belonen en voor een gezamenlijk plan van aanpak van voorbereide ecologische activiteiten.

  In 2019 worden we geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Afgezien van de werkzaamheden, hebben we eco-acties als ons primaire doel gesteld, dat tijdens onze bijeenkomst in Praag is gecommuniceerd. We waren het er allemaal over eens dat het zowel rationeel als nuttig is om 5 nieuwe bomen te planten voor elke verkochte drum Icynene-schuimschuimisolatie.

  We hebben er alle vertrouwen in dat we tijdens de evaluatie van dit jaar in het nieuwe jaar kunnen zeggen dat het ons is gelukt duizenden nieuwe bomen te planten in de bergen van Tatra, in het hart van Centraal-Europa. Rekening houdend met deze vastberadenheid, verlieten we Praag aan het begin van deze week met een lach op onze gezichten 😊.

  In Praag hebben we niet vergeten onze beste collega’s te belonen. Icynene Nederland & België onder leiding van Jorrit Bosma ontvingen de 2018 Award voor ‘Best European Sales Growth’ en de Award voor ‘Best Sales Management’ van het Jaar ging naar Leonid Elbert die de hele West-Europese markt beheert.

  De uitreikingsceremonie van onze meest succesvolle medewerkers in Praag zal volgend jaar nog aantrekkelijker zijn, omdat we ook onze medewerkers zullen belonen die de meeste bomen in de Tatra hebben geplant.

Icynene België