82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie
 • ICYNENE, Canadees isolatieschuim: gezond, zonder VOS, zonder expansiegas!

  ICYNENE, Canadees isolatieschuim: gezond, zonder VOS, zonder expansiegas!

  Sinds 1986 is ICYNENE – www.icynene.fr – wereldleider in isolatieschuim zonder vluchtige organische stoffen (VOS) of expansiegassen die schadelijk zijn voor de planeet en de gezondheid. Onze producten worden vervaardigd in een Canadese fabriek met ISO 9001-2008-certificaat. Ze zijn perfect gezond en hebben een garantie van 25 jaar. We zijn aanwezig in 30 landen en kunnen bouwen op een netwerk van 600 uitstekende en erkende installateurs.

  ICYNENE biedt in Frankrijk 3 soorten isolatieschuim aan via ons netwerk van installateurs.

  H2Foam LITE en H2Foam LITE+ hebben een opencelstructuur. Het schuim laat waterdamp door en is perfect luchtdicht.
  Deze producten zijn ideaal voor de isolatie van muren, kruipruimtes of daken, binnen of buiten, renovatie of nieuwbouw. Ze kunnen uiterst snel worden aangebracht – tot 50 m2 per uur – en blijven soepel. Hierdoor kunnen ze elke beweging van de constructie volgen zonder te barsten of los te komen.

  De cellen van dit isolatiemateriaal bevatten enkel lucht, waardoor het zeer licht is (7-12 kg/m3). Het hecht zich aan vrijwel elk materiaal vast en hoopt zich niet op.
  Door de soepele structuur kunnen de producten op een doeltreffende manier luchtgeluid uit de middenfrequentie absorberen.
  Ze zijn ook hydrofoob: ze trekken geen water aan en houden het ook niet vast. Ze zijn volkomen neutraal voor het milieu en hebben geen geur.
  Ze krimpen niet en trekken geen schimmels, insecten of andere schadelijke elementen aan.
  Bij brand werkt het schuim vlamvertragend en vloeit het niet uit. Het is zelfdovend en produceert heel weinig rook dankzij de uiterst lage dichtheid.

  H2Foam Forte is het enige harde isolatieschuim ter wereld zonder schadelijke expansiegassen voor de ozonlaag.
  Het is geschikt voor vloerisolatie omdat het geen vocht doorlaat en kan ook op de muren worden aangebracht.
  In tegenstelling tot conventioneel PU-schuim kan dit product bij zeer lage temperaturen worden aangebracht en is het volledig geurloos.
  De gesloten cellen zijn gevuld met lucht. De thermische weerstand neemt niet af na verloop van tijd.
  Net als alle producten van ICYNENE wordt H2Foam Forte geleverd met een garantie van 25 jaar.

  Ons bedrijf groeit snel omdat onze producten voldoen aan de eisen van particulieren en specialisten: gezond, zuinig, geurloos en duurzaam. Ze zijn – en blijven – perfect luchtdicht en zorgen ervoor dat koudebruggen tot een minimum worden beperkt. Onze installateurs kregen een volledige opleiding en komen regelmatig samen. Ze ondersteunen de waarden van ICYNENE en ondertekenden het ethische handvest.

   

Icynene België