82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie
 • Isolatie van een zolder bij -20°C

  Isolatie van een zolder bij -20°C

  ICYNENE kan zelfs op oppervlakten van -30 ° C worden toegepast.

  In werkelijkheid loopt de winter langzaam ten einde, maar is het de laatste twee weken ijzig koud en behoorlijk onder nul. Onze collega’s uit Polen zijn in -20 °C een zolder aan het isoleren, waarbij de oppervlakte -15°C is. Icynene is het enige schuim wereldwijd welke kan worden toegepast op koude ondergronden zelfs tot -30°C.

  Schuimisolatie in combinatie met machines van topkwaliteit.

  Onze erkende verwerkers hebben spuitmachines van de hoogste kwaliteit, die in combinatie met de unieke eigenschappen van het sprayschuim ICYNENE u vrijwel het hele jaar door kunnen isoleren, ongeacht of het een warme zomerdag of een koude winterdag is.

  De juiste spuitapparatuur, gecombineerd met de uitgebreide ervaring van onze erkende aannemers en ICYNENE-schuim met uitzonderlijke eigenschappen, is een garantie voor goed gemaakte isolatie onder alle omstandigheden.

  Wacht niet tot het voorjaar en regel vandaag nog gratis metingen via onze gecertificeerde verwerkers in uw regio.

  Kijk op deze link:http://www.icynene.nl/map/

Icynene België