82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie
 • Spray training in Nederland

  Spray training in Nederland

  Icynene heeft deze week Duits Isolatie en Bameco BV getraind. Duits Isolatie heeft als nieuwe verwerker een complete training ontvangen in het product evenals de machine. Verschillende spraytechnieken, alsook goed onderhoud aan machine en materiaal. Tevens was het certificeringsinstituut SKG-IKOB hierbij aanwezig, om eens te zien wat onze spray trainingen precies inhouden. Bameco ontving een update in spray training voor nieuw aangenomen sprayers. Bameco is al meer dan 5 jaar leverancier van Icynene in Nederland.

  Icynene hecht veel waarde aan hoge kwaliteit en goede trainingen. Daarvoor verzorgd Icynene al meer dan 30 jaar alle spray trainingen zelf zodat de kwaliteit van het product kan worden gewaarborgd. Alle erkende verwerkers ontvangen een theoretische alsook een praktische spray training.

  Ook graag een training ontvangen, of meer informatie over Icynene?

  Kijk op onze website: www.icynene.nl of www.icynene.be

Icynene België