82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie
 • 4 Redenen voor een gecertificeerde installateur

  4 Redenen voor een gecertificeerde installateur

  Bent u ooit in een positie gekomen dat u producten of services van lagere kwaliteit moest kiezen, omdat uw budget het gewoon niet toestond? Soms is het noodzakelijk om te doen, maar er zijn momenten dat je gewoon geen compromis moet sluiten over kwaliteit. Een van die momenten is wanneer u hebt besloten om schuimende isolatie zoals het Icynenen schuimisolatie, bij u thuis te installeren.

  Waarom neemt u niet gewoon de doe-het-zelf route of zoekt u een goedkope aannemer om het voor u af te handelen? Hier zijn 4 redenen waarom u zou moeten kiezen om te werken met een erkende, gekwalificeerde professional:

  Veiligheid. Om de veiligheid van huiseigenaren en de installatie voor schuimisolatie te garanderen, heeft elke erkende Icynene-verwerker een uitgebreid training- en licentieprotocol doorlopen om te helpen bij het identificeren en corrigeren van problemen die tijdens het aanbrengen van het schuim zich zouden kunnen voordoen, zoals off-ratio schuim.

  Grondigheid. Wanneer je zelf schuimende isolatie aanbrengt of een aannemer hebt die je op Craigslist hebt gevonden, is het makkelijker dan je denkt om kleine fouten te maken die grote hoofdpijn kunnen veroorzaken. Misschien mist u een paar hoekjes en kieren tijdens uw toepassing, of onderschat hoeveel isolatie schuim nodig is voor een adequate dekking, waardoor de efficiëntie van de isolatie die u zelf hebt geïnstalleerd kan afnemen. In tegenstelling hiervan begrijpt een erkende Icynene-verwerker de noodzaak om elke plek die met schuimisolatie moet worden aangebracht te isoleren en is getraind om te weten hoeveel schuimisolatie er nodig is voor de klus.

  Kennis. Hoeveel tijd denkt u dat een vaste aannemer heeft besteed aan het bestuderen van alle informatie die verband houdt met de installatie van isolatie schuimen? Tenzij het hun enige expertisegebied is, is het antwoord waarschijnlijk niet veel tijd. Het lijdt geen twijfel dat als u het zelf probeert te doen, het antwoord “nog minder tijd” is. Online video zelfstudies leren u alleen zoveel, en wat gebeurt er als er iets misgaat – naar wie gaat u toe voor ondersteuning? Een Icynene-erkende installateur heeft een grondig trainingsprogramma doorlopen en heeft altijd toegang tot een technisch ondersteuningsteam als hij of zij op locatie zit.

  Begrip. Isolatieschuim komt niet alleen uit een spuitbus. Het volume dat nodig is om uw huis te isoleren, moet op de juiste manier worden toegepast, waarbij de juiste verhouding van de componenten wordt gecombineerd met speciaal gekalibreerde machines. Beschikt uw aannemer over de meest up-to-date technologie? Als je een Icynene-aannemer hebt aangenomen, kun je erop vertrouwen dat ze dat doen.

  Neem contact op met een erkend Icynene schuimisolatiebedrijf bij u in de buurt om meer redenen te vinden waarom een ​​geautoriseerde verwerker de beste keuze is voor uw huis of uw project.

Icynene België