82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie
 • Houtskeletbouw isoleren?

  Houtskeletbouw isoleren?

  Icynene H2Foam Lite en Lite Plus zijn per uitstek geschikt voor houtskeletbouw. Doordat het product 100% luchtdicht en damp open isoleert zorg je ervoor dat het isolatiemateriaal kan blijven ademen zonder luchtlekkages. Luchtlekkages kunnen in grote mate bijdrage in vochtproblemen en schimmels in de woning. Door de open celstructuur kan vocht en formaldehyde de woning uit en heb je een betere controle op de luchtvochtigheid in de woning. Daarnaast is Icynene geen voedingsbodem voor schimmels en/of bacteriën.

  In 1 beweging isoleren, luchtdicht, damp open en geluiddempend.

  Icynene heeft meerdere samenwerkingen met houtskeletbouw bedrijven waarbij de gehele woning volledig inpakken. Van vloer, wand tot dak. In Canada en Amerika is dit type schuimisolatie het meest toegepast. Icynene is sinds 1986 Canadees fabrikant van een hoogwaardig kwaliteitsschuim.

  Wilt u graag meer weten, vraag onze adviseurs of bekijk onze kaart met installateurs.

Icynene België