82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie
 • Nieuwe verwerker Belgie en Nederland

  Nieuwe verwerker Belgie en Nederland

  Afgelopen maand hebben wij twee nieuwe verwerkers mogen verwelkomen binnen het Icynene netwerk. Hiermee breiden wij ons netwerk nog verder uit om de vraag uit de markt te optimaliseren.

  Nederland

  Voor Noordoost Nederland hebben wij BEVO isolaties uit Musselkanaal als nieuwe toetreder. Eigenaren Mark Vos en Rudi Berndt hebben besloten om met Icynene te gaan werken. Zij zijn zowel voor de particuliere markt als de zakelijke markt uw isolatiepartner.

  Voor meer informatie: www.bevoisolaties.nl

  België

  In Zuidwest Vlaanderen gevestigd in Poperinge is Eskimoo Bvba onze nieuwe verwerker in België. Zij werken momenteel al met 2 spraymachines waarvan 1 zal worden omgezet naar Icynene. Ook Eksimoo is uw isolatiepartner voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

  Voor meer informatie: www.eskimoo.be

Icynene België