82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie
 • Vind uw erkend isolatiebedrijf

  Vind uw erkend isolatiebedrijf

  Er zijn veel verschillende isolatieproducten voor diverse toepassingen. In enkele gevallen zou je denken dat je het zelf kunt doen, omdat een doe-het-zelfproject de gemakkelijkste en minst dure oplossing lijkt om isolatie te installeren. Misschien heb je gelijk, maar voor schuimisolatie is het echter belangrijk om een erkende aannemer te vinden.

  Icynene en andere schuimisolaties kunnen alleen door erkende isolatiebedrijven worden verwerkt en zijn hier ook verschillende redenen waar Icynene doet om doet. Ten eerste zijn hebben onze verwerkers een Icynene trainings- en licentieprotocol met het bedrijf voltooid, zodat de isolatiebedrijven goed getraind zijn om het materiaal dat Icynene levert goed te verwerken. Ten tweede is het isolatiebedrijf getraind in het omgaan met situaties die niet standaard zijn, zoals wanneer de verhouding begint te verschuiven, waardoor de isolatie van de schuimisolatie doeltreffend blijft of verkeerd zou kunnen worden behandeld. Ten derde werken via met het KOMO-certificaat voor onze producten en een uitvoeringsrichtlijn die worden gecontroleerd via het SKG-IKOB, om zodoende de kwaliteit te kunnen garanderen.

  De belangrijkste aspecten van de training die Icynene van haar isolatiebedrijven verlangt, betekent dat u, als klant / huiseigenaar, erop kunt vertrouwen dat het professioneel en veilig is aangebracht. Dat u niet thuiskomt in een ‘nachtmerrie met schuimisolatie’ maar juist in een huis die comfortabeler en energiezuiniger is geworden.

  Praat met een van onze erkende Icynene isolatiebedrijven in uw omgeving, om meer redenen te vinden waarom Icynene de juiste keuze is voor de isolatie van uw huis.

  Klik hier om onze verwerkers te vinden.

Icynene België