82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie
 • Uitbreiding van Icynene Europe

  Uitbreiding van Icynene Europe

  Door de toenemende vraag en groei binnen Europa hebben wij onze productiefaciliteit in Praag flink uitgebreid. Ook is het trainingscenter flink uitgebreid om zodoende grotere groepen te kunnen trainen om zo de kwaliteit van onze dealers naar een continu hoger niveau te krijgen. De heropening is gedaan door onze Europese President van Icynene Europe: Bertrand Lauret.

  Met onze nieuwe R&D en QC-manager in Praag worden de kwaliteit en ontwikkeling van onze producten onder streng toezicht geproduceerd. Zodat iedere levering de Icynene kwaliteit kan worden gegarandeerd. Inmiddels is onze faciliteit op volle productie en leveren wij van hieruit aan Nederland, België, Frankrijk, Polen, Marokko, Scandinavië, Rusland en nog vele andere landen. Een efficiëntere werkwijze met snellere leveringen en productontwikkelingen specifiek voor de Europese markten onder Canadees toezicht.

  Bij dit event waren diverse dealers uitgenodigd uit meerdere landen, waaronder uit Nederland, België, Engeland, Ierland, Tsjechië, Polen, etc. Gezamenlijk met Graco hebben wij onder anderen een productpresentatie gegeven, nieuwe ontwikkelingen en hebben ze hebben kennisgemaakt met (nieuwe) werknemers van Icynene Europe.

  Icynene Europe zal in de toekomst blijven investeren in gezonde, duurzame en milieuvriendelijke producten voor een groenere wereld. Het zit al sinds 1986 in ons DNA toen Icynene het watergeblazen schuimisolatie had uitgevonden en ver vooruitloopt in duurzame ontwikkelingen.

Icynene België