82595 bomen geplant
MAKING THE WORLD GREENER TOGETHER
Meer informatie
porcherie-2porcherie

Een sleutelrol in de Ierse varkensvlees industrie is Kiernan varkenshouderijen begonnen aan een grote renovatie project welke zag dat Icynene schuimspray isolatie thermisch comfort en condensatie zorg droeg.

Als onderdeel van hun doorlopende ontwikkeling en groei, is Kiernan varkensbedrijven een van de grootste varkensvlees leveranciers van Ierland, gestart met een grote renovatie project op een aantal van hun varkensstal locaties om thermisch comfort verbeteren en het aanpakken van condensatie controle.

Kritische factoren voor een succesvolle varkenshouderij en de veeteelt zijn optimale dieren comfort, gezondheid, groei en productiviteit. Schuren en loodsen moeten in staat zijn om stabiele binnentemperatuur te behouden om deze factoren te bereiken.

Om ervoor te zorgen dat hun faciliteiten in staat waren om stabiel thermisch comfort te bieden, alsmede condensatie bezorgdheid aan te pakken, heeft Kiernan Varkenshouderijen lokale Ierse licentie Icynene opdachtnemer Airseal Insulations gevraagd, een kosten-effectieve, hoogwaardige oplossing te leveren.

Icynene in Agrarische Faciliteiten

Bij een aantal sheddaken die kleine reparaties vereisten en te duur om volledig te worden vervangen, heeft AirSeal Isolatie H2Foam Lite Plus geadviseerd, een lage dichtheid open cel schuimspray insulationproduct, te worden gebruikt om de onderzijde van de dakconstructie af te dichten.

Als een opencellig schuimspray werd H2Foam Lite Plus gekozen boven gesloten cellen schuimspray alternatieven vanwege zijn vermogen om uit te breiden en overeenkomen met de natuurlijke voortgang van het dak. Bovendien zou het isolatiemateriaal het dak hout op natuurlijke wijze laten ademen terwijl de luchtafdichting mogelijkheden allergenen en verontreinigende stoffen de ruimte binnen te dringen zou blokkeren.

Met negen stadia van het werk in totaal te worden voltooid, heeft AirSeal Isolatie de eerste fase van het project binnen een periode van twee weken voltooid, die ongeveer 2,200m² van het dak ruimte is met 75mm van H2Foam Lite Plus.

Geschat wordt dat de opname van Icynene schuimspray isolatie in de varkenshouderij energieverlies zal verminderen tot 48%.

 

 

Andere projecten

Hier vindt u een beknopt overzicht van onze jongste projecten

Icynene België